-19%

Caudalie Milky Sun Spray SPF30 - 150 ml

170,00 DKK 210,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 210,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 221476
Lagerstatus: På lager
stk.

Caudalie Milky Sun Spray SPF30

Ved at kombinerer et innovativt filtersystem med et nyt patenteret anti-oxidantkompleks beriget med drue polyphenoler, giver Milky sun spray SPF 30 maksimal UVA / UVB beskyttelse samtidig med, at rynker forbygges. Rig på økologisk drue vand, der virker fugtgivende og beroligende. Produktet har en let konsistens der ikke føles fedtet og giver en gylden og langvarig kulør fra solen. Delikat duft gør produktet ekstra luksuriøs.

Indhold: 150 ml
Anvendelse

Påfør passende mængde (efter område) før du går ud i solen. Påføres igen efter 2 timer og efter badning.

Ingrediens liste

aqua/water/eau, dicaprylyl carbonate*, vitis vinifera (grape) fruit water*, dibutyl adipate, isoamyl p-methoxycinnamate, propanediol*, butyl methoxydibenzoylmethane (avobenzone), c20-22 alkyl phosphate, ethylhexyl triazone, c20-22 alcohols*, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, glycerin*, caprylyl/capryl glucoside*, parfum (fragrance), 1,2-hexanediol, cetearyl alcohol*, glyceryl stearate*, sodium hydroxide, palmitoyl grape seed extract*, picea abies wood extract*, vitis vinifera (grape) juice*, citric acid, o-cymen-5-ol, polyacrylate crosspolymer-6, tocopheryl acetate, xanthan gum, sodium benzoate, potassium sorbate,tocopherol*,benzylbenzoate,benzylsalicylate,citronellol,geraniol, hexyl cinnamal, linalool. (230/002) * origine végétale - plant origin - origen vegetal - origem vegetal.

Om Caudalie

"Caudalie er et fransk hudplejemærke, der er kendt for at bruge polyfenoler i deres hudplejeprodukter. Polyfenol er nemlig et ekstremt effektivt antioxidant i kampen mod rynker og fine linjer. 
Produkterne fra Caudalie er lavet på 100 % naturlige ingredienser og derfor fri for parabener, konserveringsmidler og andre ingredienser, der er dårlige for kroppen. Med deres hudplejeserie giver du kort sagt din krop og ansigt den bedste behandling.  
Bag det franske skønhedsimperium Caudalie står ægteparret Mathilde og Bertrand Thomas. Deres rejse startede i 1995, da det gik op for dem, at vindruer har mange fantastiske egenskaber. I vindruefrø findes nemlig nogle af de mest effektive og værdifulde antioxidanter.
Det blev startskuddet på Caudalie, der i dag udelukkende rummer naturlige og grønne ingredienser, og som for længst har indtaget en solid plads i toppen af luksuriøse skønhedsbrands. 
Caudalies formler er så unikke og effektive, at de har fået patent på sammensætningen af de vigtigste ingredienser som vineferine, resveratrol og polyfenol.
Caudalies produkter bliver brugt af kvinder og mænd verden over og er kendt for deres fugtgivende og rene ingredienser, der giver huden en strålende glød og bekæmper ældningstegn som rynker og fine linjer. Derudover er det et utrolig miljøbevidst brand, der hvert år donerer en del af overskuddet til forbedring af klimaet."

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Trustpilot