-26%

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator - 75 ml

185,00 DKK 250,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 250,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 692530
Lagerstatus: På lager
stk.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator er en luksuriøs scrub med en ’flødeskumsagtig’ konsistens, en effektiv grad af exfoliering og friske frugtagtige noter af grapefrugt og hvid fersken. Forbedrer huden umiddelbart fra første brug ved af fjerne døde hudceller, overskydende sebum (talg), samtidig med at cellefornyelsen stimuleres. Huden fremstår blød, ren og strålende. Produktet er skabt med de effektive nøgleingredienser: Exfolierende sukker fra roer - Dybderensede. Menthol - Opkvikkende. Druemasse - Fugtgivende.

Indhold: 75 ml
Anvendelse

Påfør på afrenset hud i ansigt og på halsen og massèr blidt. Afrens med varmt vand og påfør som afslutning en maske (dybderensende eller fugtgivende).

Ingrediens liste

aqua (water), polylactic acid, hexyldecyl stearate*, glycerin*, glyceryl stearate*, pentaerythrityl distearate*, arachidyl alcohol*, polyacrylate crosspolymer-6, vitis vinifera (grape) fruit water*, behenyl alcohol*, arachidyl glucoside*, potassium cetyl phosphate, parfum (fragrance), caprylyl glycol, tocopherol*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, potassium sorbate, xanthan gum, menthol*, sodium phytate*, vitis vinifera (grape) juice*, vitis vinifera (grape) fruit extract*, sodium hydroxide, citric acid, sodium benzoate, alcohol*, limonene, butylphenyl, methylpropional. (166/022) * origine végétale - plant origin

Om Caudalie

"Caudalie er et fransk hudplejemærke, der er kendt for at bruge polyfenoler i deres hudplejeprodukter. Polyfenol er nemlig et ekstremt effektivt antioxidant i kampen mod rynker og fine linjer. 
Produkterne fra Caudalie er lavet på 100 % naturlige ingredienser og derfor fri for parabener, konserveringsmidler og andre ingredienser, der er dårlige for kroppen. Med deres hudplejeserie giver du kort sagt din krop og ansigt den bedste behandling.  
Bag det franske skønhedsimperium Caudalie står ægteparret Mathilde og Bertrand Thomas. Deres rejse startede i 1995, da det gik op for dem, at vindruer har mange fantastiske egenskaber. I vindruefrø findes nemlig nogle af de mest effektive og værdifulde antioxidanter.
Det blev startskuddet på Caudalie, der i dag udelukkende rummer naturlige og grønne ingredienser, og som for længst har indtaget en solid plads i toppen af luksuriøse skønhedsbrands. 
Caudalies formler er så unikke og effektive, at de har fået patent på sammensætningen af de vigtigste ingredienser som vineferine, resveratrol og polyfenol.
Caudalies produkter bliver brugt af kvinder og mænd verden over og er kendt for deres fugtgivende og rene ingredienser, der giver huden en strålende glød og bekæmper ældningstegn som rynker og fine linjer. Derudover er det et utrolig miljøbevidst brand, der hvert år donerer en del af overskuddet til forbedring af klimaet."

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Trustpilot