-13%

Collagen Premium+ 300 g

Stykpris v/ 1 stk. 43,57 EUR 50,27 EUR

Stykpris v/ 2 stk. 36,86 EUR

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 50,27 EUR (inkl. moms)

Model/Varenr.: 691690
Lagerstatus: På lager
stk.

Collagen Premium+ 300 g

Collagen Premium+ er et eksklusivt kosttilskud fyldt med 100 % norsk havkollagen fra vildtfanget fisk fra Nordatlanten.

Kollagen spiller en afgørende rolle for hudens, hårets, neglenes, ledbåndenes og bindevævets sundhed. Produktet er dokumenteret effektivt mod rynker og cellulite samt forøger hudens fugtniveau med op til 35 % på blot 8 uger. Den smagsneutrale pulverform gør det let at blande Collagen Premium+ i både varm og kold væske som kaffe, te, juice eller smoothie. Bidragende til kroppens egen kollagendannelse, forbedrer det hudens struktur og modvirker tegn på ældning. Integrer Collagen Premium+ i din daglige kost for en sund og strålende hud.

Sådan anvendes det:

Collagen Premium+ er en alsidig tilføjelse til din daglige rutine, der kan nemt blandes i enhver af dine foretrukne drikkevarer som smoothies, juice, vand, kaffe eller te. Du kan også nyde det drysset over din grød, mysli, yoghurt eller endda bruge det til bagning. Med en anbefaling om et dagligt indtag på 1-2 spiseskefulde (5-10 g) i den første måned, og derefter blot 1 spiseskefuld dagligt, er Collagen Premium+ det ideelle valg for din krops kollagenbehov. Oplev fordelene ved dette premium kollagentilskud i dag og styrk din kropindefra med Collagen Premium+.

Opbevaring:
Opbevares tørt og ved maks. 23 °C. Maksimal holdbarhed 24 måneder fra fremstillingsdatoen.

Hvor længe skal man bruge Collagen Premium+?
Mange oplever en normalisering af huden og øget fugtniveau allerede efter 3-4 uger. Den anbefalede periode er dog mindst 8-12 uger. Du kan også bruge Collagen Premium+ i længere perioder for at vedligeholde en normal hud.

Næringsindhold:

Energi, 1593 kj / 381 kcal, Protein 99,6g, Kulhydrater 0,2g, Sukkerarter 0,2g, Fedt 0,00g, Salt 0,00g
 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot