Vichy Liftactiv Hyalu Mask - 50 ml

453,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 453,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220390
Lagerstatus: På lager
stk.

Vichy Liftactiv Hyalu Mask

50 ml

Vichy Liftactiv Hyalu Mask er en innovativ ansigtsmaske, formuleret til at tilbyde en effektiv løsning til en smidig og revitaliseret hud med en forbedret hudtone. Denne unikke maske indeholder en høj koncentration af hyaluronsyre, en kraftfuld ingrediens kendt for sine fugtgivende egenskaber og evnen til at fremme hudens elasticitet. Med en skånsom formel, der er specielt udviklet til sensitiv hud, er Vichy Liftactiv Hyalu Mask ideel til at give din hud en boost af næring og hydrering uden at forårsage irritation.

Dosis og Anvendelse

Påfør ren og tør hud. Lad produktet virke i 5 minutter og tør det derefter af med en fugtig vatrondel. Skal ikke skylles af med vand. Undgå området omkring øjne og læber. Anbefalet anvendelse 3 gange om ugen.

Indeholder

Den omhyggeligt udvalgte blanding af ingredienser.

Ingredients: Water, Glycerine, Alcohol denat., Dimethicone, Butylene glycol, Sodium hyaluronate, C13-14 isoparaffin, Cyclodextrin, Adenosine, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Dipotassium glycyrrhizate, Hydrolysed hyaluronic acid, Caprylyl glycol, Tetrasodium glutamate diacetate, Citric acid, Laureth-7, Pisum sativum extract/pea extract, Faex extract/yeast extract, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, Phenoxyethanol.

 

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Trustpilot